NYSGERRIGT OG EFTERTÆNKSOMT

"Der var gode og kloge ord fra vært og gæster og anledning til at huske, hvor sandt det er, at nysgerrigheden og eftertanken får det godt af at være i nysgerrigt og eftertænksomt selskab."


-Lars

SPÆNDENDE OG ANBEFALELSESVÆRDIGT

"Spændende oplæg og drøftelser! God formidling på højt, fagligt niveau. Kan klart anbefales"- Morten

DYGTIG FORMIDLING OG SPÆNDENDE SNAKKE

"Kom og bliv klogere, Nis er en klog og dygtig formidler + du får mulighed for at have spændende snakke med nye mennesker. Et trygt og åbent rum for samtale"


-Frida

FILOSOFISK FORSAMLING

I Filosofisk Forsamling mødes vi for at blive rigere; ikke på penge eller nye idéer, men på hvordan gamle tanker kan vise os det velkendte på en stærkere måde med støtte fra det bedste i kulturen; litteratur, kunst og filosofi.


Vi kigger på temaer som kærlighed, venskab, fortvivlelse, dyder, laster, arbejde og fritid og sætter det i forbindelse med hverdagslivet. 


At deltage i en Filosofisk Forsamling kræver hverken forberedelse eller forkundskaber. Det eneste nødvendige er en vilje til at lytte. 

Et fællesskab for samtænkning


I Filosofisk Forsamling mødes vi for at blive rigere; ikke på penge eller nye idéer, men på hvordan gamle tanker kan vise os det velkendte på nye måder. Vi kigger på temaer som kærlighed, venskab, fortvivlelse, dyder, laster, arbejde og fritid og sætter det i forbindelse med hverdagslivet understøttet af det bedste fra vores kultur; malere, digtere og forfattere, og især filosofferne.


Til Filosofisk Forsamling vil vi opleve det velkendte på en stærkere måde, men også mere sammenhængende og begrebsligt bestemt, end vi er vant til.


At deltage i en Filosofisk Forsamling kræver hverken forberedelse eller forkundskaber. Det eneste nødvendige er en lyst til at lytte og lade sig inspirere af de tanker, man gives anledning til. Alle kan være med.

Kort og praktisk:


  • Hver anden torsdag fra kl. 19-21.


  • Pris: 125,- kr. inkl. te og kaffe.


  • Tilmelding nødvendig - book din plads her

Aftenens forløb


Til hver forsamling præsenteres først en meget kort tekst fra en meget stor tænker gennem et oplæg af vært, filosof og filosofisk praktiker Nis Bjarnhof. Herefter taler vi om dagens oplæg i fællesskab. Formålet er at komme tættere på et grundlæggende fænomen fra hverdagen - ikke at lære en tænker bedre at kende, bevise viden, kritisere eller diskutere.


For hvem og hvordan?


Filosofisk Forsamling henvender sig til enhver, som har lyst til at arbejde med filosofisk tænkning og inddragelse af praktisk filosofi i hverdagen. Mange har måske tidligere haft interesse eller nysgerrighed for filosofi eller læst lidt, men kan også have indgående eller absolut intet kendskab. Alle kan være med.Tilmeld dig her:


Eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for opdateringer og gode tilbud, du ikke vil gå glip af...